Hotel Ramee Rose ***

Situat în zona de afaceri TECOM, Ramee Rose oferă un centru de wellness complet echipat. Camerele elegante includ o zonă de lounge, cu un TV cu ecran plat şi un minibar.

Hotelul oferă Wi-Fi gratuit, o sală de gimnastică bine echipată şi o piscină în aer liber înconjurată de o terasă la soare, cu gresie. În cadrul centrului spa, oaspeţii se pot destinde cu o baie de aburi relaxantă sau cu şedinţe la saună.
În incintă aveţi la dispoziţie o gamă largă de opţiuni pentru servirea mesei, menită să satisfacă toate gusturile: plăcinte cu carne şi fripturi consistente, specialităţi filipineze, preparate indiene şi multe altele. Cafeneaua Rock Bottom serveşte sushi şi organizează sesiuni de gătit în faţa clienţilor.

Ramee Rose pune la dispoziţie multe locuri pentru divertisment de noapte. Alegeţi între muzică europeană cu DJ, spectacole în stil Bollywood sau un joc de darts în timp ce vă bucuraţi de evenimentele sportive majore.
Hotelul este situat la câteva minute distanţă de Internet şi Media City, Mall of the Emirates şi plaja Jumeirah.

SC INTERCARPATICA SRL, bd. Revoluţiei 1918, nr. 12, Alba Iulia, România | CIF RO16106017 | J01/111/2004 | Licenţă turism Nr. 3810/2009 | Asigurare agenţie Omniasig Ser. I, Nr. 28732