Hotel Ca'dei Conti ****

La doar 200 de metri de Piaţa San Marco, Ca' dei Conti este o reşedinţă veneţiană din secolul al XVIII-lea, accesibilă prin intermediul unui pod peste un mic canal. Oferă o terasă fermecătoare pe acoperiş şi camere elegante.

Acest hotel de 4 stele a aparţinut iniţial unei familii aristocrate, stema acesteia putând fi încă văzută în pardoseala din marmură a holului. Atmosfera istorică este evidenţiată pe întreaga proprietate amenajată cu mobilier antic şi candelabre din sticlă de Murano.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, minibar, TV şi o baie privată cu uscător de păr. Unele camere sunt situate în Palazzo Querini, aflat la doar câţiva paşi.

Hotelul Ca' dei Conti serveşte un mic dejun american în fiecare dimineaţă. Puteţi servi băuturi de la bar pe terasă.

Cu o locaţie centrală, hotelul este înconjurat de unele din cele mai populare cafenele, magazine şi restaurante din Veneţia. De asemenea, aveţi legături excelente de Vaporetto (autobuz de apă) către gara Santa Lucia.

SC INTERCARPATICA SRL, bd. Revoluţiei 1918, nr. 12, Alba Iulia, România | CIF RO16106017 | J01/111/2004 | Licenţă turism Nr. 3810/2009 | Asigurare agenţie Omniasig Ser. I, Nr. 28732