Hotel Colombina ****

Situat la doar 100 de metri de Piața San Marco, Hotelul Colombina ocupă o clădire istorică cu vedere la canal şi la Puntea Suspinelor din apropiere. Camerele au un design tradițional venețian, cu podea din marmură multicoloră.

Fiecare cameră oferă aer condiționat, acces Wi-Fi gratuit şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele de la ultimul etaj au vedere frumoasă la Palazzo Ducale, turnul cu clopot din piaţa San Marco şi dom.

Hotelul este situat în Palazzo Colombina și are un debarcader privat pe care-l puteți folosi pentru a ajunge de la aeroport cu taxiul pe apă. La doar 300 de metri veți găsi staţia de vaporetto San Zaccaria. Unele camere sunt situate în clădirea anexă, Locanda Remedio, unde se ajunge prin curtea interioară.

Micul dejun este servit în fiecare dimineață în sala de mic dejun Francesco Guardi din clădirea principală și într-o altă sală de mic dejun din anexă. Băuturile pot fi savurate la barul american La Bauta, care se află tot în clădirea principală.

Personalul prietenos de la recepția deschisă nonstop oferă informații turistice şi rezervă locuri de parcare în Piazzale Roma, dacă se solicită acest lucru cu cel puțin 2 zile înainte. Personalul oferă, de asemenea, hărți gratuite ale orașului, tarife speciale la garajul San Marco și intrare gratuită la Cazinoul din Veneția.

SC INTERCARPATICA SRL, bd. Revoluţiei 1918, nr. 12, Alba Iulia, România | CIF RO16106017 | J01/111/2004 | Licenţă turism Nr. 3810/2009 | Asigurare agenţie Omniasig Ser. I, Nr. 28732