Hotel La Fenice Et Des Artistes ****

Piaţa San Marco se află la 5 minute de plimbare de acest hotel deosebit, al cărui nume este inspirat de Teatrul La Fenice, aflat în apropiere. Acesta oferă o curte cu copaci şi camere, prevăzute cu aer condiţionat şi o baie privată.

Hotelul La Fenice et Des Artistes este amplasat ideal pentru vizitarea celor mai faimoase atracţii din Veneţia. Podul şi piaţa Rialto se găsesc la 700 de metri distanţă, la 10 minute de plimbare de Zattere, de unde circulă o serie de ambarcaţiuni către Giudecca.

Hotelul, amplasat în 2 clădiri, este format dintr-o casă citadină originală şi o aripă nouă. Camerele sunt prevăzute cu TV prin satelit şi un minibar. Unele camere oferă privelişti ale clădirilor din Veneţia şi includ mobilier clasic.

La Fenice serveşte un mic dejun simplu, compus din cereale, produse de patiserie şi gemuri de fructe. Restaurantul La Taverna este specializat în preparate tradiţionale veneţiene. În plus, oaspeţii hotelului beneficiază de reduceri speciale la mese.

SC INTERCARPATICA SRL, bd. Revoluţiei 1918, nr. 12, Alba Iulia, România | CIF RO16106017 | J01/111/2004 | Licenţă turism Nr. 3810/2009 | Asigurare agenţie Omniasig Ser. I, Nr. 28732