Hotel Santa Marina ****

Pentru un sejur plăcut, într-un cadru elegant, Hotel Santa Marina are tot ceea ce aţi putea dori. Această fostă mănăstire este la doar 300 de metri distanţă de Podul Rialto. La câţiva paşi de Piazza San Marco şi Rialto, Hotelul Santa Marina din Veneţia este un hotel de 4 stele elegant şi confortabil, soluţia perfectă pentru o frumoasă vacanţă în Veneţia, în camere mobilate cu atenţie ce oferă tot confortul modern.

Echipa personalului profesionist vă va oferi un serviciu personalizat şi o mulţime de sfaturi cu privire la cum să profitaţi din plin de călătoria dvs. Harta oraşului pe care v-o oferă poate fi foarte utilă.

Hotelul Santa Marina îmbină farmecul lumii vechi cu facilităţi moderne, inclusiv Wi-Fi gratuit. Camerele de oaspeţi şi camerele de tip suite au podele din marmură şi accesorii din sticlă de Murano.

Începeţi-vă ziua cu un mic dejun bogat, care, atunci când este cald, se serveşte pe terasa cu vedere spre Piaţa Santa Marina.

Hotelul se află convenabil aproape de staţia de vaporetto Rialto (autobuz acvatic) şi la distanţă de o plimbare de doar 10 minute de Piaţa San Marco.

SC INTERCARPATICA SRL, bd. Revoluţiei 1918, nr. 12, Alba Iulia, România | CIF RO16106017 | J01/111/2004 | Licenţă turism Nr. 3810/2009 | Asigurare agenţie Omniasig Ser. I, Nr. 28732