Hotel Golden Tulip ****

Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, pe plaja. Hotelul nu dispune de plaja proprie.

Golden Tulip a decis sa-si largeasca numarul de hoteluri si in zona de sud est a Romaniei avand astfel posibilitatea de a imbina tradionalul stil business al lantului cu cel de odihna si astfel hotelul este deschis pe tot parcursul anului. 

O echipa tanara si dinamica, cu o atitudine pozitiva dedicata nevoilor dumneavoastra va sta la dispozitie 24 /24 ore.Va asteapta oricand sa fiti unul dintre oaspetii hotelului si vor face tot posibilul sa va indeplineasca toate asteptarile. 

Indiferent de anotimp, la Golden Tulip Mamaia, soarele incalzeste mereu.

Dotari generale:

restaurant -cu terasa, parcare proprie -110 locuri -85 locuri (in spatele hotelului) si 25 de locuri (lateral aleii de acces la intrarea in hotel) - gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii, internet -in spatiile comune de la parter-sistem wireless; in camera- se solicita de la receptia hotelului cablu, 2 corpuri, parter si 4 etaje, lift, bar de zi. 

Sali de conferinta: 5 - Centru de Conferinte “Zenith”, ce dispune de pereti mobili este compus din doua Sali de conferinta mai mari: Poseidon A (145 mp) si Poseidon B (80 mp) si 3 Sali de conferinta mai mici: Hermes, Orion si Artemis (55 mp).

Dotari camere:

aer conditionat -centralizat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon. 

CAMERELE DUBLE STANDARD- fara vedere la mare dispun de doua paturi sau pat matrimonial si sunt situate atat in corpul Junona cat si corpul Jupiter. 

CAMERELE DUBLE JUNIOR STANDARD dispun in plus fata de camerele duble standard de o canapea neextensibila si sunt situate atat in corpul Junona cat si in corpul Jupiter. 

CAMERELE DUBLE FAMILY au in plus 2 paturi suprapuse si sunt situate in corpul Jupiter, nu au vedere la mare si au balcon de 1 mp. 

APARTAMENTUL este compus din living si dormitor. Camerele duble cu vedere la mare si apartamentele sunt situate in corpul Junona. 

Toate camerele sunt mochetate.

Număr total camere: 290

SC INTERCARPATICA SRL, bd. Revoluţiei 1918, nr. 12, Alba Iulia, România | CIF RO16106017 | J01/111/2004 | Licenţă turism Nr. 3810/2009 | Asigurare agenţie Omniasig Ser. I, Nr. 28732