Hotel Iaki ****

Hotelul este situat la 20 de metri de plaja. Fostul hotel Bucuresti a fost cumparat in anul 1999 de catre marele fotbalist roman Gica Hagi. Imediat a intrat intr-un amplu proces de renovare si transformare, iar doi ani mai tarziu, la 4 iulie 2001, un nou hotel de patru stele s-a adaugat pe harta Mamaiei - Hotelul IAKI.

Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac care te imbie sa urmaresti un spectaculos rasarit al soarelui din Marea Neagra sau magnificul apus al acestuia in apele lacului Siutghiol, adierea continua a brizelor, precum si ambianta de relaxare si confort, sunt doar cateva elemente care fac din Hotelul IAKI o locatie speciala.

Spa Center Iaki este un adevarat Centru de recuperare si relaxare, modernizat recent care va ofera o experienta unica. Facilitatile de relaxare sunt: piscina acoperita, jacuzzi, sala de fitness, sala de aerobic, doua saune uscate, o sauna umeda, aqua gym, sala de aerobic, dus emotional, dus cervical, spinning, masaj (masaj de relaxare, masaj anticelulitic, ,masaj sportiv, relaxare la 4 maini, relaxare in cuplu, relaxare cu pietre vulcanice, masajul Relax Candle, masajul Wine Pinda, Reflexoterapie, masaj facial, Terapie cu dus Vichy, terapie prin hidromasaj, masajul scalpului, masajul spatelui).

Dotari generale:

restaurant, parcare proprie -experioara (gratuita) pentru 60 de masini si garaj subteran-35 locuri (contra cost), loc de joaca pentru copii, boutique, cofetarie - patiserie, piano-bar (50 locuri).

Sali de conferinta: 4 - Sala ALFA - 50 locuri; Sala BETA - 50 locuri; Sala GAMMA - 100 locuri; Sala DELTA - 200 locuri. Prin unirea salilor BETA, GAMA, DELTA rezulta o sala cu o capacitate de 350 - 400 locuri.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon cu acces international. Supliment vedere la mare se achita separat. Suplimentul este « la cerere », deci se confirma doar in urma confirmarii primite din partea Prestatorului.

Număr total camere: 122

Duble: 84 - dintre care 62 camere standard- (22 cu vedere frontala spre mare : 20 cu pat matrimonial si 2 cu paturi separate; 24 cu vedere partiala spre mare : 16 cu pat matrimonial si 8 cu paturi separate; 16 cu vedere spre lac: 13 cu paturi separate si 3 cu pat matrimonial); 20 camere superior cu paturi separate (se pot uni sau desparti), dispun de balcon, dormitor, hol mic cu fotolii si masuta (in prelungirea dormitorului), canapea extensibila, au vedere spre mare sau spre lac si 2 camere duble executive cu paturi separate (se pot uni sau desparti), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare.

Apartamente: 38 - dintre care 24 apartamente standard cu paturi separate (se pot uni sau desparti), living cu canapea extensibila, au vedere spre mare sau spre lac; 6 apartamente superior dispun de dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, hol, au vedere spre mare sau spre lac; 5 apartamente executive cu paturi separate (se pot uni sau desparti), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare si 3 apartamente prezidentiale- dispun de 2 dormitoare (unul cu paturi separate; unul cu pat matrimonial), living, 2 bai, 2 apartamente au vedere spre mare si unul are vedere atat spre mare cat si spre lac.

SC INTERCARPATICA SRL, bd. Revoluţiei 1918, nr. 12, Alba Iulia, România | CIF RO16106017 | J01/111/2004 | Licenţă turism Nr. 3810/2009 | Asigurare agenţie Omniasig Ser. I, Nr. 28732