Hotel Vega *****

Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, pe plaja. Dupa un amplu proces de renovare si modernizare, Hotelul VEGA din Mamaia a fost redeschis in vara anului 2008, fiind clasificat la categoria 5 stele.

Elegant dar in acelasi timp prietenos, potrivit pentru oamenii de afaceri, dar si pentru artisti si boemi, pentru cupluri tinere in cautare de liniste si romantism dar si pentru familii, VEGA este mai mult decat un hotel de 5 stele: este o experienta placuta, care imbina la lux discret cu o personalitate extrem de primitoare, in care gusturi si necesitati diferite sunt satisfacute armonios.

Dotari generale:

Restaurant - Akolade: restaurant cu bucatarie internationala; capacitate de 230 locuri in sala si 140 locuri pe terasa, parcare proprie -cu paza, capacitate 80 locuri, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii -cu supraveghetor (kindergarden), gelaterie cu terasa (inghetata, prajituri, patiserie, cafea) capacitate 50 locuri, Vega Fashion& Art- magazin de obiecte de arta si suveniruri, Violet Lounge- bar cu terasa amplasat la etajul 8, capacitate de 50 locuri, puteti savura bauturi fine, vinuri vechi, trabucuri, muzica ambientala pian si saxofon, 3 beach-baruri.

Sali de conferinta: 2 - sala Vega Conference Hall- 200 locuri dotata cu: instalatie de traducere simultana cu 3 cabine de traducator si o cabina de regizor, instalatie de sonorizare cu microfoane cu si fara fir, ecran proiectie, flipchart, tabla magnetica, videoprojector, 2 LCD, calculator, copiator, - acces internet; sala Lyra Meeting Room dotata cu: flipchart,tabla magnetica, videoproiector, LCD, calculator, copiator, acces internet.

Număr total camere: 123

Duble: 104 - dintre care 7 camere duble SUPERIOARE si 97 camere duble STANDARD. 53 camere duble STANDARD sunt cu pat matrimonial si 44 camere cu doua paturi; camerele cu pat matrimonial dispun de balcon (numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si 1 copil pentru care nu se solicita pat suplimentar). Camera dubla SUPERIOARA dispune de un pat matrimonial, o canapea fixa, suprafata mai mare si nu are balcon (numarul maxim de persoane admise este de 3 adulti sau 2 adulti si un copil). Camera dubla STANDARD cu doua paturi nu are balcon dar are suprafata mai mare; numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si 1 copil. In acest tip de camera pot fi admise paturi suplimentare.

Apartamente: 13 - apartamente SENIOR SUITE compuse din living cu canapea, chicineta (frigider, cuptor microunde, fierbator, vesela), un dormitor cu pat matrimonial si are vedere frontala la mare (numarul maxim de persoane admise este de 2 adulti si 1 copil daca pentru acesta nu se solicita pat suplimentar).

Apartmente junior: 6 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila, chicineta (frigider, cuptor microunde, fierbator, vesela), un dormitor cu pat matrimonial si are vedere lateral la mare (numarul maxim de persoane admise este de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii).

Familiale:  - FAIMILY ROOM este compusa din doua camere duble standard (una cu pat matrimonial si una cu doua paturi separate, cu usa comunicanta dubla intre ele). In acest tip de camera pot fi cazate 4 persoane.

SC INTERCARPATICA SRL, bd. Revoluţiei 1918, nr. 12, Alba Iulia, România | CIF RO16106017 | J01/111/2004 | Licenţă turism Nr. 3810/2009 | Asigurare agenţie Omniasig Ser. I, Nr. 28732