Hotel Saturn *****

Hotelul este situat la 150 m de plaja. Hotelul SATURN a fost inaugurat in anul 2007  si se caracterizeaza prin caldura cu care primeste oaspetii, prin eleganta si rafinamentul amenajarilor interioare. Hotelul este situat in zona centrala a statiunii Saturn, avand acces din strada principala din statiune. 

Dotari generale:

restaurant, parcare proprie -55 locuri - contra cost, loc de joaca pentru copii -(acces gratuit), internet -wireless in lobby si in camera, point check mail in lobby, pastrare obiecte de valoare, lobby bar, terasa, cafe bar, bar la piscina, camera de bagaje, stand de presa.

Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 80 locuri dotata cu: aer conditionat, ecran, acces internet wireless, sonorizare, microfon cu si fara fir, laptop, copiator, fax, calculator, videoproiector, retroproiector, flipchart, aparatura audio-video.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada -telefon, uscator de par, balcon -cu sezlonguri si masuta, internet, telefon, acces pe baza de cartela. Apartamentele au in plus o baie cu jacuzzi. Camera dubla family are in plus un pat suplimentar.

Duble: 68 - dintre care 59 camere cu pat matrimonial si 9 cu doua paturi ; din cele 68 camere, 9 camere sunt interconnecting (formate dintr-o camera cu doua paturi si o camera cu pat matrimonial) si 2 camere pentru persoanele cu dezabilitati.

Apartamente: 4 - apartamentul este compus din living si dormitor.

SC INTERCARPATICA SRL, bd. Revoluţiei 1918, nr. 12, Alba Iulia, România | CIF RO16106017 | J01/111/2004 | Licenţă turism Nr. 3810/2009 | Asigurare agenţie Omniasig Ser. I, Nr. 28732