Hotel Dana ****

HOTEL DANA **** este situat la 150 m distanta de plaja si este alcatuit din parter + 1 etaj.   Hotelul Dana dispune de 39 camere duble, 35 camere matrimoniale si 8 garsoniere, iar cele 4 vile inconjurate de un sugestiv peisaj natural, remodernizate cu eleganta si prestigiu, pe masura unei clientele ce iubeste linistea si intimitatea - constau in 12 camere duble, 8 garsoniere si 4 apartamente.

Dotari camere

Toate camerele sunt prevazute cu: tv color / cablu, minibar, telefon, frigider, aer conditionat, balcon. 

Dotari hotel

Hotel Dana **** are restaurant propriu, terasa, trei baruri, piscina, parcare pazita. Situat intre 2 baze de tratament de renume international, respectiv cea de la Mangalia si cea din Statiunea Neptun, Complexul DANA faciliteaza accesul la tratamentele oferite aici, asigurand gratuit turistilor sai, transportul dus si intors. 

Complexul Dana va pune la dispozitie:

- piscina pentru adulti ,piscine pentru copii,salon masaj,centru fitness,coafor,punct medical. 

- jocuri recreative (biliard, tenis de masa, biciclete) 

- sala de conferinte 45/180 locuri 

Oaza de liniste a complexului, care te duce cu gandul la atmosfera de munte va este oferita de o superba gradina botanica, in care coexista peste 200 de specii de plante, dintre care peste 160 sunt numai palnte rare (numeroase specii de cactusi, agave, yucca, etc. 

SC INTERCARPATICA SRL, bd. Revoluţiei 1918, nr. 12, Alba Iulia, România | CIF RO16106017 | J01/111/2004 | Licenţă turism Nr. 3810/2009 | Asigurare agenţie Omniasig Ser. I, Nr. 28732