Hotel Adam & Eve *****

Localizare

Hotelul Adam and Eve este situat in statiunea Belek, la 35 km de aeroportul Antalya si la 45 km de orasul Antalia. Este considerat a fi cel mai sexy hotel din Antalya, si are un design avangardist, futurist. Poate fi o luna de miere optima pentru persoanele care prefera acest gen de hotel.

Cazare

Hotelul dispune de un total de 497 camere; camerele standard (2+1 persoane, 64 mp, toate camerele sunt construite cu podeaua din epoxidic, peretii sunt din oglinzi, astfel incat tot timpul exista vedere la mare sau la munte. Sunt locuri de relaxare, si paravane, camera de baie pentru relaxare de doua persoane, cu terapie de culoare si lumina, baie separata cu dus, uscator si sistem de aburi, plasma TV 106 cm, minibar, birou multifunctional, A/C, telefon direct, conexiune internet, seif. Lumina din camera poate fi alba sau in diferite culori, chiar si curcubeu, si poate fi setata cu o telecomanda sau cand se bate din palme. Diferite tipuri de suite de la 128 mp la 1000 mp; diferenta fata de camera standard e data de living si sauna proprie pentru 4 persoane si accesul privat la beach Club. Suita Adam si Eva este de 1000 mp si disponibila si pentru petreceri private. In partea de vest a complexului sunt 24 de vile, fiecare cu piscina si gradina proprie, suprafata camerei intre 128 mp - 640 mp, cu sauna proprie si kitchenette, acces la Beach Club.

Facilitati

Restaurant principal pentru mic dejun si cina, pranz si cina la restaurantele a la Carte. Restaurante cu specific turcesc, japonez, pescaresc, frantuzesc, barbeque, si restaurant pentru nevazatori, bar la piscina, Club bar, Dock bar, Bluetooth bar, Martini, Cigar bar, discoteca, bar de noapte si cafenea Paris. Exista o sala de cinema cu filme americane bune, unde sunt va puteti lungi pe sofa si chiar adormi, cinematograful este conceput tocmai pentru relaxarea turistilor.

Servicii

Eden All Inclusive sau Demipensiune plus. Eden All Inclusive - mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari de dupa-amiaza, cina, gustari tarzii si noaptea, minibar (aprovizionat zilnic), bauturi, un al doilea mini bar cu bauturi de import, restaurantele a la Carte (rezervare in avans) sunt cu plata. Pentru demipensiune plus - mic dejun, pranz, cina - incluse, toate celelalte mancaruri si bauturi sunt cu plata.

Plaja

Plaja este privata cu nisip; prosoapele, umbrelele, si sezlongurile sunt gratuite.

Sporturi

Piscine exterioare si interioare, piscine pentru copii, sala fitness, teren de tenis, squash, volei si volei pe plaja, tenis de masa, baschet, mini fotbal, sporturile nautice nemotorizate. Programe de animatie speciale, DJ, evenimente si programe speciale 7 zile pe saptamana. Miniclub pentru copii intre 04-12 ani gratuit.

SC INTERCARPATICA SRL, bd. Revoluţiei 1918, nr. 12, Alba Iulia, România | CIF RO16106017 | J01/111/2004 | Licenţă turism Nr. 3810/2009 | Asigurare agenţie Omniasig Ser. I, Nr. 28732